Schimb şi returnare produse

Returnare produse

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra, sau le putem schimba cu alte produse.

Legislatia romaneasca (O.G.34/2014, art.9, alin.1) prevede: consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului in virtutea art.14 alin.2 din O.G.34/2014.

PASI DE URMAT PENTRU EFECTUAREA UNUI RETUR

  • puteti returna o comanda indiferent de motivul dvs. doar daca produsele nu au fost spalate sau folosite in termen de 14 zile de la primirea comenzii.
  • returul va fi trimis doar prin firme de curierat (nu expediati colete prin Posta Romana pentru ca nu suntem notificati cand ajung acestea la Posta si nu le putem ridica, deci se vor intoarce la dvs)
  • taxa de retur va fi suportata de dvs. conform O.G 130/2000, Cap.II, Art.7 (1) noi urmand sa va inapoiem intreaga suma care ati achitat-o in momentul in care ati primit comanda, exceptandu-se taxele de curierat achitate la receptionarea coletului.
  • banii va vor fi returnati intr-un cont IBAN (in termen legal de maxim 14 zile lucratoare de la primirea returului de catre noi). Rambursarea contravalorii unei comenzi se efectueaza numai prin transfer bancar in contul care ne este transmis de catre client, conform politicii financiare ale dercasa.ro pentru demonstra legal si cu usurinta restituirea banilor.
  • pentru a incepe un retur trebuie sa ne trimiteti o notificare scrisa la adresa info@dercasa.ro împreună cu datele de identificare ale comenzii.

Autentificare

Ti-ai uitat parola?

Nu aveți încă un cont?
Creează cont