Livrare și plată

CAT DUREAZA LIVRAREA?

In mod normal livrarea comenzii se face direct la dvs. acasa in termen de 1-4 zile lucratoare. 

Sunt anumite produse care vin din depozitul furnizorului iar termenul de livrare poate ajunge pana la 7 zile lucratoare.

In momentul in care predam comanda catre firma de curierat veti primi email de confirmare (verificati si casuta SPAM/JUNK), iar in urmatoarele zile lucratoare (exceptand weekend-ul) curierul va livra comanda, cu telefon in prealabil.

Comenzile din afara Romaniei se livreaza intre 2-10 zile lucratoare.

In cazul in care doriti sa faceti modificari ale comenzilor dvs. cum ar fi metoda de plata, adresa de livrare, sau a unor produse, termenul de livrare se poate prelungi.

CAT COSTA TRANSPORTUL?

    • pentru comenzi mai MICI de 400 lei costul livrarii este de 20 lei in toata Romania.
  • pentru comenzi mai MARI de 400 lei livrarea este GRATUITA.
  • pentru comenzile din strainatate, costurile de livrare se calculeaza automat in pagina de finalizare a comenzii, in functie de greutatea comenzii si tara de livrare.
    • costurile livrarii se calculeaza automat in pagina de finalizare a comenzii.

- Comanda va fi expediata din depozit intre 1 si 3 zile de la plasare (valabil pentru zilele lucratoare si pentru comenzile cu stoc disponibil). Sunt cazuri exceptionale in care, din cauza unor erori de inventar / descoperirea unor produse cu defect, acest termen poate fi prelungit. In aceasta situatie clientul va fi sunat de catre un operator al magazinului pentru informare si pentru oferirea unor solutii alternative. 

- In fiecare zi lucratoare, curierul preia coletele din depozitul nostru pentru a le transporta in depozitul curierului de unde vor iesi spre livrare in ziua urmatoare. La expedierea comenzii din depozitul nostru, clientul va primi pe adresa de e-mail din comanda un mesaj de confirmare a expedierii coletului (e-mailul poate intra in sectiunea de Inbox sau de Spam a e-mail-ului) dar si un SMS de confirmare a expedierii comenzii.

- Din depozitul curierului coletele sunt expediate in toata tara. Coletele vor fi livrate in aprox. 1-3 lucratoare din momentul preluarii din depozitul magazinului. 

- In dimineata zilei de livrare clientul va primi un SMS in care ii va fi comunicat intervalul orar de livrare, numarul de telefon al agentului si alte informatii despre colet. Fiecare agent curier are, zilnic, un anumit traseu de parcurs, drept pentru care, daca in locatia dvs. ajunge zilnic in jurul orei 16 el nu va putea sa isi schimbe traseul pentru a putea sa va faca livrarea la ora 9.

- Cu 10 - 20 minute inainte de livrare agentul curier va contacta clientul la numarul de telefon din comanda pentru verificarea disponibilității și stabilirea locației de livrare. Daca clientul nu raspunde la telefon / numarul de telefon nu este corect curierul nu va face livrarea. Coletul nu va fi returnat ci va fi depus in depozitul GLS din zona respectiva. Pentru o noua livrare clientul va trebui sa contacteze curierul la numarul de telefon din SMS-ul primit sau sa contacteze un operator al magazinului pentru reconfirmarea posibilitatii de livrare sau pentru oferirea unor date suplimentare. Dupa oferirea acestor informatii coletul va fi pus spre livrare in aprox. 1-2 zile lucratoare. De mentionat este faptul ca pachetele trimise prin GLS nu pot fi preluate din depozitul curierului deoarece acesta nu ofera un program de lucru cu publicul.

- La livrare, in schimbul sumei ramburs (daca este cazul) agentul curier ii va preda coletul clientului insotit de o chitanta. Clientul are obligatia sa verifice daca suma de ramburs inscrisa pe eticheta coletului este aceeasi cu suma ceruta de curier / cu suma de pe chitanta. Curierul nu ofera posibilitatea de a deschide coletul la livrare inainte de plata. Pentru orice reclamatii ulterioare avem rugamintea sa luati legatura cu un operator al magazinului.

 

Loghează-te

Ți-ai uitat parola?

Nu ai un cont încă?
Crează cont